DPPS Logo DPPS Logo slika
Veče otvorenih vrata

Pripreme za Veče otvorenih vrata

Članovi Društva za promociju prirode Srbije su u prethodnih par dana imali intezivne promocije na Departmanu za biologiju i ekologiju Prirodno-matematičkog fakuteta u Novom Sadu. Podelili smo studentima biologije i ekologije naše časopise i pričali smo sa njima o uključivanju mladih u razne vidove društvenog aktivizma i o tome koliko imaju iskustva u različitim oblastima. Složili smo se svi zajedno da diploma nije ista ako pored nje nema dodatno stečenog iskustva i veština. Kako su studenti biologije i ekologije upravo naša ciljna grupa u pogledu mladih i ambicioznih ljudih čijim radom ovo Društvo može da se gradi i napreduje, posebnu pažnju smo posvetili upravo njima a najviše brucošima koji jedva čekaju da upoznaju nove prijatelje i steknu dodatne mogućnosti za lični rast i usavršavanje.

Ovo su samo neke od stvari koje mogu da se ostvare radom u našem Društvu:

Svaki član ima priliku da učestvuje u:
– Radu mnogih naših timova
– Realizaciji ozbiljnih projekata
– Programima zaštite prirode
– Erazmus+ projektima i programima
– Raznim aktivnostima i radionicama
– Obukama i kursevima za sve članove
– Druženju i tim bildingu članova

Kao član imate priliku da:
– Pre svega, upoznate Srbiju i vašu zemlju
– Steknete dodatne kontakte i poznanstva
– Radite na ličnom rastu i usavršavanju
– Steknete znanje iz pisanja projekata
– Steknete bitna iskustva i veštine
– Unapredite znanje iz vaše struke
– Upotpunite i osvežite biografiju
– Budete koordinator na projektima
– Budete rukovodilac mnogih programa
– Kontinuirano napredujete u Udruženju
– Iznesete vaše ideje, predloge i stavove

Sutra će biti predstavljene neke nove stvari koje pokrećemo u našem Društvu i verujemo da će se svideti svima koji dođu i koji budu zainteresovani. Zato pozivamo i vas da dođete! Saznajte sve što vas zanima o našem Društvu, čime se bavimo, načinu rada, članstvu, projektima, aktivnostima ali i načinima i mogućnostima vašeg uključivanja u iste. Otvoreni smo za sva pitanja! Ako vas zanima biologija i ekologija, priroda Srbije, zaštita prirode i povećavanje svesti o važnim temama iz istih oblasti, budite slobodni da nam se pridružite. 🙂

O svemu ovome i mnogim drugim stvarima: petak, 12.04.2019. godine u 19:00 časova, amfitetarar A1, Departman za biologiju i ekologiju.