DPPS Logo slika

Dragi korisniče,

Ako još nisi imao priliku da dotakneš neke bisere naše zemlje, mi ti sad pružamo tu mogućnost, da bar na neko vreme, dok čitaš ovaj časopis, osetiš zadovoljstvo, divljenje i ponos što si baš ti građanin Srbije. U časopisu ćeš upoznati neverovatne oaze, planine, vodene ekosisteme, zanimljive biljne i životinjske vrste ali ćeš i dobiti znanje o nekim naučnim činjenicama iz domena biologije i ekologije.. Pred tobom je niz popularno-naučnih tekstova i zanimljivosti, stoga iskoristi ovo znanje koje ti nudimo i postani najbolja verzija sebe!

Sadržaj ovog časopisa namenjen je svim generacijama i pristalicama zdravijeg i kvalitetnijeg stila života. Ljubitelji prirode imaće priliku da uživaju u svim prirodnim lepotama našeg podneblja koje smo izdvojili u ovom časopisu ali i da saznaju nešto novo, te da se informišu u korak sa naukom. Popularno- naučni tekstovi pisani su sa namerom da zadovolje sve radoznale umove ali i pokrenu na raspravu i razmišljanje o važnim pitanjima svetskih razmera. Časopis je pretežno edukativnog karaktera. Za naručivanje časopisa, popunite formular. Hvala!

Dalje

Časopis je nastao kroz projekat “Prirodom kroz Srbiju” koji je finansirala Gradska uprava za zaštitu životne sredine. U toku realizacije projekta, časopis je bio besplatan do utroška tiraža. Časopise smo deili građanima u parkovima Novog Sada, u osnovnim i srednjim školama i na Univerzitetu. Deo tiraža smo izdvojili i za naše prijatelje i saradnike, srodne organizacije i instituacije sa kojima sarađujemo. Projekat je završen veoma uspešno i drago nam je što smo imali priliku da ga realizujemo.

Zbog velike zainteresovanosti građana za časopis, želimo da nastavimo sa ovim projektom. Upravo zato smo napravili ovu internet prezentaciju časopisa kako bi svaki zainteresovani građanin mogao da naruči svoj primerak. Mi ćemo vrlo rado da Vaš primerak pošaljemo na štampu i da Vam ga pošaljemo poštom na kućnu adresu. Za naručivanje časopisa je potrebno da popunite formular, i da odredite koliko želite da donirate našem Udruženju. Uz svaki časopis poslaćemo i jedan simboličan paketić naših brošura i promo materijala kao vid zahvalnosti na pomoći našem Društvu. Zbog cene štampe koju moramo da pokrijemo, određen je minimalan i simboličan iznos za donaciju. Nakon popunjavanja formulara, dobićete povratni mejl sa svim potrebnim informacijama.

Otvori formular