DPPS Logo slika

Dragi korisniče,

Ako još nisi imao priliku da dotakneš neke bisere naše zemlje, mi ti sad pružamo tu mogućnost, da bar na neko vreme, dok čitaš ovaj časopis, osetiš zadovoljstvo, divljenje i ponos što si baš ti građanin Srbije. U časopisu ćeš upoznati neverovatne oaze, planine, vodene ekosisteme, zanimljive biljne i životinjske vrste ali ćeš i dobiti znanje o nekim naučnim činjenicama iz domena biologije i ekologije.. Pred tobom je niz popularno-naučnih tekstova i zanimljivosti, stoga iskoristi ovo znanje koje ti nudimo i postani najbolja verzija sebe!

Sadržaj ovog časopisa namenjen je svim generacijama i pristalicama zdravijeg i kvalitetnijeg stila života. Ljubitelji prirode imaće priliku da uživaju u svim prirodnim lepotama našeg podneblja koje smo izdvojili u ovom časopisu ali i da saznaju nešto novo, te da se informišu u korak sa naukom. Popularno- naučni tekstovi pisani su sa namerom da zadovolje sve radoznale umove ali i pokrenu na raspravu i razmišljanje o važnim pitanjima svetskih razmera. Časopis je pretežno edukativnog karaktera. Za naručivanje časopisa, popunite formular. Sledi više informacija. Hvala Vam puno!

Dalje

Svi brojevi časopisa se publikuju kroz projekat “Prirodom kroz Srbiju” koji svake godine finansira Gradska uprava za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada. U toku realizacije projekta, časopis je besplatan do utroška tiraža za sve zainteresovane građane. Časopise delimo građanima u parkovima Novog Sada, u osnovnim i srednjim školama i na Univerzitetu. Deo tiraža se izdvaja i za naše prijatelje i saradnike, srodne organizacije i instituacije sa kojima sarađujemo. A vaš besplatan primerak časopisa možete da uzmete na nekoj od naših aktivnosti u toku projekta. Pratite nas na društvenim mrežama za više informacija!

Zbog velike zainteresovanosti građana za časopis i nakon utroška tiraža, napravili smo ovu internet prezentaciju časopisa kako bi svaki zainteresovani građanin mogao da naruči svoj primerak. Mi ćemo vrlo rado da Vaš primerak pošaljemo na štampu i da Vam ga pošaljemo poštom na kućnu adresu. Za naručivanje časopisa je potrebno da popunite formular. Zbog cene štampe koju moramo da pokrijemo, određen je minimalan i simboličan iznos za donaciju. U iznos donacije nije uračunata poštarina. Udruženje ne snosi troškove poštarine! Nakon popunjavanja formulara, dobićete povratni mejl sa svim potrebnim informacijama. Hvala Vam!

Otvori formular
  • Jedan primerak četvrtog izdanja je besplatan do utroška tiraža. Svaki sledeći se naplaćuje u iznosu potrebnom za štampu.