DPPS Logo DPPS Logo slika
Treba Vam pomoć u organizovanju putovanja? Imamo pravo rešenje za Vas!

Treba Vam pomoć u organizovanju putovanja? Imamo pravo rešenje za Vas!

Sigurni smo da ste se više puta našli u situaciji kada satima tragate o odgovarajućim informacijama za vaše putovanje. Prikupljate podatke sa internet stranica, čitate magazine, knjige, raspitujete se kod drugih… U svemu tome izgubite dosta vremena, a vi još niste pronašli odgovarajući smeštaj niti šta ćete tamo posetiti.

Kao rešenje za takve probleme od nedavno vrlo jednostavno i brzo možete rešiti korišćenjem Planera putovanja – isplanirajputovanje.com.

Projekat Planer putovanja je nastao sasvim spontano od strane tri mlade i vredne devojke. One su tu da vam uštede vreme i pomognu da što kvalitetnije putujete, pored toga nešto naučite, istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuju, podrže i pruže što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Naime, one su osmislile način da vi uštedite vreme planiranja svog putovanja a da podjednako uživate u njemu kao da ste ga vi isplanirali. Sve što treba da uradite jeste da na njihovom sajtu odgovorite na nekoliko kratkih i jednostavnih pitanja pomoću kojih će one lično isplanirati sve onako kako vi želite. Bilo da je reč o planini ili jezeru, mirnom ili aktivnom odmoru ili da li želite da šetate kroz nacionalne parkove ili posetite neke kulturne ustanove, one su tu da sve to predstave i posavetuju šta je to što možete videti.

Šta ćete tačno dobiti planerom?

  1. Plan putovanja osmišljen na osnovu vaših zahteva
  2. Listu lepih mesta koja možete posetiti tokom svog putovanja
  3. Zanimljivosti o destinaciji koju korisnik želi da poseti
  4. Savete za prenoćišta i hotele
  5. Fotografije koje su one lično fotografisale
  6. Praktični saveti poput kojim putem je najbolje ići, da li je moguć ulaz u konkretan objekat i slično

O svakoj znamenitosti dobijaju se zanimljive i poučne informacije, a ono što se nama najviše dopalo jeste da kreatori planera uvek ostavljaju prostora da i vi sami istražite tako da oni koji ne vole da im je sve u potpunosti isplanirano takođe mogu da koriste planer.

Svaki plan putovanja kreiraju sa velikom ljubavlju za svakog korisnika. Kao osobe kojima je putovanje strast i u čemu uvek uživaju, i one znaju koliko je lepo isplanirano putovanje važno i koje su njegove prednosti.

Trenutno kreiraju itinerere samo na području Srbije, ali uskoro planiraju da se prošire i na susedne zemlje.

Ukoliko ste zainteresovani za korištenje planera putovanja, obavezno posetite njihov sajt, a ističu i da su zainteresovane za saradnje tako da ako vas takvo nešto interesuje možete im se obratiti putem njihove facebook i instagram stranice ili im jednostavno pisati na email adresu: isplanirajputovanje@gmail.com.